Podloga za vezenje

1,50

Na zalogi

Podloga za vezenje, ki se odtrga, je resnično vsestranska in ne sme manjkati v nobeni opremi za vezenje. Spominja na vlaknat papir.

Če ga držite na svetlobi, je rahlo prosojen, a hkrati močan in odporen na trganje.

Vpet v eno plast v okvirju za vezenje ponuja trdno podlago za vezenje za lahke do srednje trdne tkanine. Pri težkih materialih lahko flis vpnete tudi v dveh slojih. Po vezenju se zlahka odtrga.

Nasvet: stabilizator lahko uporabite tudi kot trpežen vzorčni papir za drugačen namen.

Uporabite ga za prerisovanje krojev, ki jih pogosto šivate. Izdelki iz flisa so fleksibilni in bolj trpežni iz običajnega paus papirja.

Posebnosti: Trden in odporen na trganje. Omogoča, da se površine z visokim kontrastom zašijejo. Po vezenju se lahko iztrga.

Širina role: 50 cm

Teža: 50 g / m2

Barva: bela

Material: 100% viskoza

Cena je na tekoči meter.

Primerno: Kot osnova za strojno vezenje vseh vrst (lahko se uporablja tudi z raztegljivimi tkaninami). 

Nega: Pralno do 60°C. Primerno za sušenje v sušilnem stroju. Likajte na zmerni temperaturi (dve točki), primerno tudi za paro. 

Kako se obdeluje podloga za vezenje? Podloga za vezenje, ki se lahko trga, je tako tesno vpeta v okvir stroja za vezenje, da lahko slišno pobobnate s prsti po podlogi. Nato pride tkanina za vezenje. Običajno zadostuje že en sloj flisa v okvirju, če pa je tkanina zelo tanka, na primer muslin, til ali fini poplin, lahko uporabite tudi dve plasti flisa. S prebodom igle se flis preluknja, tako da se po vezenju zlahka odtrga s strani šiva. Morebitni ostanki flisa se bodo sčasoma izprali.

Na zalogi