Podloga za vezenje

1,50

Na zalogi

Podloga za vezenje, ki se odtrga, je resnično vsestranska in ne sme manjkati v nobeni opremi za vezenje. Haptično spominja na vlaknat papir. Če ga držite na svetlobi, je rahlo prosojen, a hkrati močan in odporen na trganje. Vpet v eno plast v okvirju za vezenje ponuja trdno podlago za vezenje za lahke do srednje trdne tkanine. Pri težkih materialih lahko flis vpnete tudi v dveh slojih. Po vezenju se zlahka odtrga.

Nasvet: stabilizator lahko uporabite tudi kot trpežen vzorčni papir za drugačen namen. Uporabite ga za sledenje vzorcev, ki jih pogosto šivate. Izdelki iz flisa so fleksibilni in bolj trpežni iz običajnega paus papirja.

Posebnosti:

Trden in odporen na trganje
Omogoča, da se površine z visokim kontrastom zasijejo
Po vezenju se lahko iztrga
Širina role: 50 cm
Teža: 50 g / m2
Barva: bela
Material: 100% viskoza

Primerno:
Kot osnova za strojno vezenje vseh vrst (lahko se uporablja tudi z raztegljivimi tkaninami)
Nepravilno prisvojen kot papir za vzorec
Za prenos vzorcev pri šivanju (preprosto narišite na flis, zašijte črte in ponovno odtrgajte flis)

Nega:
Pralno do 60°C
Primerno za sušenje v sušilnem stroju
Likajte na zmerni temperaturi (dve točki), primerno tudi za paro

Kako se obdeluje podloga za odtrgano vezenje?
Podloga za vezenje, ki se lahko trga, je tako tesno vpeta v okvir stroja za vezenje, da lahko slišno bobnete s prsti po podlogi. Nato pride tkanina za vezenje. Običajno zadostuje že en sloj flisa v okvirju, če pa je tkanina zelo tanka, na primer muslin, til ali fini poplin, lahko uporabite tudi dve plasti flisa. S prebodom igle se flis preluknja, tako da se po vezenju zlahka odtrga s strani šiva. Morebitni ostanki flisa se bodo sčasoma izprali.

Na zalogi